ثبت اعتراض ۳۰۰۰ داوطلب نمایندگی مجلس در سامانه ثبت شکایت-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

ثبت اعتراض ۳۰۰۰ داوطلب نمایندگی مجلس در سامانه ثبت شکایت

قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان از ثبت اعتراض ۳۰۰۰ داوطلب نمایندگی مجلس در سامانه ثبت شکایت در اولین روز مهلت ثبت شکایت‌ها در این سامانه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیامک ره‌پیک قائم مقام دبیر شورای نگهبان امشب (یکشنبه، 17 دی‌ماه ) در برنامه صف اول که از شبکه خبر سیما برگزار شد، گفت: پس از تصویب اصلاحات قانون انتخابات برخی از فرآیندها به برگزاری انتخابات و مقدمات برگزاری انتخابات اضافه شد و برخی از فرآیندها با تغییراتی از جهت زمان و مدت باقی ماند. براساس قانون جدید مقدمات انتخابات شروع شد و پیش‌ثبت‌نام انجام گرفت، پس از مرحله پیش‌ثبت‌نام تعدادی وارد مرحله بعدی شده و ثبت‌نام کردند.

وی افزود: پس از ثبت‌نام طبق قانون هیأت‌های اجرایی صلاحیت‌ها را بررسی کردند که در واقع دستگاه اجرایی کشور در امر انتخابات مسئول ساماندهی و برگزاری این بخش بود. برخی از افرادی که داوطلب بودند در این مرحله مورد تأیید قرار نگرفتند و براساس قانون حق اعتراض به هیأت‌های نظارت استانی را داشتند.

قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان، اضافه کرد: البته هیأت‌های نظارت پس از ورود به این مرحله با کسب نظر از هیأت مرکزی نظارت و تحت نظارت آن، صلاحیت همه داوطلبان را بررسی می‌کند، لذا پس از کسر تعدادی که اعتراض نداشتند و یا انصراف داده بودند، پرونده‌های افراد باقی‌مانده با کسب نظر از هیأت مرکزی نظارت در هیأت‌های نظارت استانی مطرح شد.

ره‌پیک تصریح کرد: یکی از اصلاحات انجام شده در قانون انتخابات این بخش بود که مهلت هیأت‌های استانی و هیأت مرکزی حدود ۵۰ روز تعیین شده بود که پرونده حدود ۲۱ هزار نفر در این مرحله مورد بررسی قرار گرفت و در ساعات پایانی چهاردهم دی ماه نتایج به استان‌ها اعلام شد و طبق قانون باید هیأت‌های نظارت به فرمانداری‌ها اعلام کنند و آن‌ها نیز به افراد اطلاع دهند.

وی با بیان اینکه در عین حال اسامی به وزارت کشور نیز اعلام شد و پس از چهاردهم دی، دو روز مهلت وجود داشت تا نظرات به داوطلبان منعکس شود و افرادی که احیاناً شرایط را نداشتند و مورد تأیید قرار نگرفتند، در یک مهلت سه روزه بتوانند اعتراض خود را انجام دهند، گفت: امروز اولین روز از این مهلت سه روزه برای اعتراض افراد بود و با آخرین آماری که در اختیار من قرار دارد، حدود ۳ هزار نفر اعتراض خود را در سامانه ثبت کرده بودند،البته دو روز دیگر نیز برای ثبت اعتراض فرصت باقی است.

قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان ادامه داد: تا این مرحله که مرحله‌ای واسط است، یعنی پس از هیأت اجرایی و قبل از شورای نگهبان، این اقدامات انجام شده و دوستان ما نیز نسبت به آرای صادر شده برای پرونده‌ها اطلاع‌رسانی کردند که چه میزان تأیید و چه میزان عدم تأیید وجود داشته است.

ره‌پیک همچنین اظهار کرد: طبیعی است در این مرحله اعتراض صورت می‌گیرد و افرادی که نسبت به نظر داده شده اعتراض دارند، پس از این سه روز حدود یک ماه فرصت وجود دارد تا شورای نگهبان به این اعتراضات رسیدگی کرده و نظر نهایی را پس از یک ماه اعلام کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار